Zo kijk je Undercover seizoen 2 nu al op Netflix vanuit België

Eind 2020 werd het tweede seizoen van Undercover elke zondag om 20:35 uitgezonden op de Vlaamse zender Één en op Netflix in Nederland. Nu wachten Vlaamse fans nog steeds tot ze dit tweede deel van de populaire Nederlands-Vlaamse serie online op Netflix in België kijken kunnen. In dit artikel leggen we uit hoe je nu al vanuit België op Netflix naar Undercover seizoen 2 kunt kijken.

Zo kun je online vanuit België naar Undercover op Netflix kijken

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het tweede seizoen van Undercover weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit België op Netflix naar Undercover kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op Nederland? Dan denkt Netflix dat jij in Nederland bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het tweede seizoen van Undercover kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op Nederland
 3. Ga direct naar Undercover seizoen 2 bij Netflix en begin met kijken! 🍿

Wat is de beste VPN om Undercover via Netflix te kijken?

In ons artikel over de beste VPN-verbindingen om films en series te streamen vind je een paar tips van bekende een veelgebruikte aanbieders. Je kunt zelf een VPN-aanbieder kiezen die bij jou past. Wij raden Surfshark aan. Hieronder vind je drie grote VPN-diensten in een handige tabel met een paar interessante aandachtspunten.

1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
 • Prijs: vanaf €2 per maand!
 • Grote keuze uit servers
 • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
 • Prijs: vanaf €3.15 per maand
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
 • Prijs: vanaf €2.75 per maand
 • Scherp geprijsde en goede verbinding
 • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Andere mogelijkheid: bestel de serie op DVD

Echte fans van Undercover willen de serie natuurlijk gewoon thuis op schijf in de kast hebben staan. Dat begrijpen wij heel goed. Je kunt dan ook nu al het eerste en tweede seizoen van Undercover op DVD bestellen. Bekijk direct de DVD van Undercover op Bol.com en begin met het kijken van deze Vlaams-Nederlandse misdaadserie!

Waar gaat de serie Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen

Undercover Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix