Seizoen 2 van ‘Undercover’ is vanaf nu ook te zien op Netflix in België

Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original is er een tweede seizoen van Undercover uitgezonden. Elke week op zondag om 20:35 uur was de nieuwste aflevering te bekijken op de Vlaamse zender Één. Veel kijkers wachtten echter nog op de lancering bij Netflix in België, net zoals in het Nederlandse aanbod van de streamingdienst. Wat weten we tot nu toe van Undercover seizoen 2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7,8 uit 13.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix in België?

  1. Waar kun je de serie Undercover online kijken?

    Undercover is een Netflix Original-serie, dus op deze streamingdienst zijn de afleveringen te bekijken. De serie zal dan ook niet te zien zijn op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf woensdag 8 september 2021 is het tweede seizoen van Undercover te zien op Netflix.

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je ook hier ✅

Kom er een Undercover seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er is een derde seizoen van Undercover in aankomst! Alles wat je moet weten vind je op de pagina over Undercover seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 2?

Bekijk nu de spannend trailer van het tweede seizoen van Undercover!