Undercover seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original is er een tweede seizoen van Undercover uitgezonden. Elke week op zondag om 20:35 uur was de nieuwste aflevering te bekijken op de Vlaamse zender Één. Veel kijkers wachten echter nog op de lancering bij Netflix in België, net zoals in het Nederlandse aanbod van de streamingdienst. Wat weten we tot nu toe van Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Undercover te zien zal zijn op Netflix in België. Wel kun je de DVD bestellen of je kunt met een VPN (lees hier verder voor meer info) op de Nederlandse Netflix-instellingen nu al vanuit België naar de serie kijken.

→ Het tweede seizoen van Undercover vind je nu hier ✅

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Undercover naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Undercover seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er is een derde seizoen van Undercover in aankomst! Alles wat je moet weten vind je op de pagina over Undercover seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 2?

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van het tweede seizoen van Undercover!

Undercover Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix