Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original is er een tweede seizoen van Undercover besteld, wat volgens berichten van Netflix via Twitter later in 2020 op de streamingdienst zal verschijnen. Wel kun je nu al elke week op zondag om 20:35 uur de nieuwste aflevering bekijken op de Vlaamse zender Één. Wat weten we tot nu toe van Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix België?

Volgens Netflix zal Undercover later in het jaar 2020 online komen op Netflix België. Wel kun je nu al elke week op zondag om 20:35 uur de nieuwste aflevering bekijken op de Vlaamse zender Één.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je hier ✅

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Undercover naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Undercover seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er is een derde seizoen van Undercover in aankomst! Alles wat je moet weten vind je op de pagina over Undercover seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 2?

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van het tweede seizoen van Undercover!

Undercover Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix