Undercover seizoen 3 is nu begonnen op Één, maar nog niet op Netflix in België

De uiterst populaire serie Undercover met onder andere Tom Waes, Elise Schaap en Frank Lammers is verlengd met een derde seizoen en is inmiddels van start gegaan. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix in België?

Eindelijk weten we wanneer seizoen 3 van Undercover op televisie zal verschijnen in België: vanaf 21 november 2021 zal elke week op zondag een nieuwe aflevering worden uitgezonden op Één om 21:00 uur. Seizoen 3 zal in totaal uit 8 afleveringen bestaan. Wanneer we in België op Netflix kunnen genieten van het derde seizoen van de Nederlandstalige misdaadserie is op het moment van schrijven nog niet bekend. Wel kun je op deze manier alvast vanuit België op Netflix naar Undercover kijken.

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:00 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:00 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:00 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:00 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:00 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:00 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:00 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:00 uur

Inmiddels is de eerste aflevering van S3 uitgezonden en tellen liefhebbers af naar de release van episode 2. Zoals in het bovenstaande uitzendschema te zien is, zal aflevering 2 van Undercover seizoen 3 te zien zijn op Één vanaf zondag 28 november 2021 om 21:00 uur.

  1. Waar kun je Undercover online kijken?

    De serie Undercover is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix in België?

    Op 21 november 2021 gaat het derde seizoen van Undercover in première op TV in België en op Netflix in Nederland. Bij het vorige seizoen moesten we een jaar wachten tot de release van S2 op Netflix in België. Als dat nu weer het geval zou zijn, dan zullen we eind 2022 het derde seizoen van de serie kunnen zien. Zodra we meer weten, hoor je het als eerste via je mail.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je ook hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry

Komt er een Undercover seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is tot nu toe enkel nog het derde seizoen bevestigd en weten we nog niet of er ook een vierde deel van Undercover zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws via Streamwijzer bekendgemaakt worden!

Welke teaser of trailer is er van Undercover seizoen 3?

Op 27 september heeft Netflix een gloednieuwe teaser trailer met ons gedeeld. Gelijktijdig werd bekend dat Undercover seizoen 3 uit 8 afleveringen zal bestaan en wekelijks zal worden uitgezonden vanaf zondag 21 november 2021.