Undercover seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De uiterst populaire serie Undercover met onder andere Elise Schaap en Frank Lammers is verlengd met een derde seizoen en de opnames zijn al gaande. Benieuwd naar de cast, trailer en release datum van het vervolgseizoen? In dit artikel lees je wat te tot nu toe weten van Undercover seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix België?

Helaas is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Undercover op Netflix België zal verschijnen. Aangezien het derde seizoen in september 2021 op Netflix Nederland te zien zal zijn, is de verwachting dat men in België vanaf 2022 naar de serie kan kijken op de streamingdienst. Tot dat moment zijn de afleveringen in België wel op televisiezender Één te zien vanaf september 2021.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je nu hier ✅

Komt er een Undercover seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is tot nu toe enkel nog het derde seizoen bevestigd en weten we nog niet of er ook een vierde deel zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws via Streamwijzer bekendgemaakt worden!

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het derde deel van de misdaadserie. Wel kun je hieronder kijken naar de trailer van het tweede deel van Undercover!

Undercover Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix