Undercover seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na een razend succesvol eerste seizoen bomvol Ferry was het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse misdaadserie Undercover er één met te weinig Frank Lammers (volgens veel kijkers). De makers hebben geluisterd en lanceerde een spectaculair derde seizoen bomvol Ferry & Bob. Benieuwd of we weer nieuwe afleveringen kunnen verwachten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Undercover seizoen 4 op Netflix in België?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Daarom is op dit moment ook nog niet bekend of Undercover nieuwe afleveringen zal krijgen. Het verlengen of stoppen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers.

Om die reden verwachten we wel binnenkort goed nieuws, want de serie wordt uiterst goed bekeken door abonnees. Het is zelfs al een paar jaar op rij één van de best bekeken Netflix Original series in Nederland en België. In dat geval is een première rond eind 2022 het meest waarschijnlijk vanwege het uitzendschema van seizoen 1 (februari 2019), seizoen 2 (september 2020) en seizoen 3 (november 2021). Op het moment van schrijven is dit echter nog niet bevestigd door de streamingdienst.

Overigens is het derde seizoen nu in Nederland al wel op Netflix te zien, maar in België nog niet. Hier werden de afleveringen namelijk op televisie uitgezonden. Lees hoe je nu al Undercover seizoen 3 op Netflix kijkt vanuit België.

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

In het afgelopen derde seizoen van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

TitelUndercover
SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry

Komt er een Undercover seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vijfde deel van Undercover zal volgen, aangezien ook de komst van S4 nog niet officieel bevestigd is. Bij nieuws zal het direct op Streamwijzer’s website en social media kanalen verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Undercover seizoen 4?

Er is nog geen teaser of trailer van een eventueel vierde seizoen, maar hieronder kun je wel de beelden van het derde deel van de Nederlands-Vlaamse misdaadserie kijken om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix