Waar kun je de serie The Undoing online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de HBO-serie The Undoing uit 2020. De serie behaalde tot dusver een 8.2 van de 10 uit 3.634 stemmen op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Undoing online kijken?

HBO Max: Ook op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max is deze serie te bekijken en dit kun je met een VPN streamen. Lees hier hoe je films en series met een VPN bekijkt vanuit België.

ℹ️ Bol.com: De DVD of Blu-ray is nog niet beschikbaar, maar wel het boek waarop de serie gebaseerd is: You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. Ga direct naar dit boek op Bol.com.

Verhaal van The Undoing (2020)

Grace Sachs leeft het enige leven dat ze ooit voor zichzelf wilde. Ze is een succesvolle therapeut, heeft een toegewijde man en jonge zoon die naar een eliteschool in New York City gaat. s Nachts opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste man en, in plaats van een man die Grace dacht te kennen, slechts een aaneenschakeling van vreselijke openbaringen. Achtergelaten in het kielzog van een zich uitbreidende en zeer publieke ramp en geschokt door de manier waarop ze haar eigen raadgevingen niet heeft opgevolgd, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander leven creëren voor haar kind en zichzelf.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Drama, Thriller
IMDb: 8.2 uit 3.634 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: David E. Kelley
Cast: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct een maand gratis op Ziggo Movies & Series

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.