Waar kan ik de film Vaiana (2016) online kijken? – Streaming via Disney+

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Vaiana uit 2016. De film behaalde tot dusver een 7.6 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen de film graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze titel op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten in België zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar kun je Vaiana uit 2016 online kijken?

Disney+: Bij Disney+ is deze titel momenteel te zien. Ga direct naar de film op Disney+.

Je krijgt bij Disney+ overigens nu 15% korting bij de keuze voor een jaarabonnement, waardoor je omgerekend ruim 2 maanden per jaar gratis kijkt. Deze optie raden wij je dus zeker aan. Klik hiervoor op de rode knop hierboven.

Verder is deze titel momenteel nergens anders te streamen. Wel kun je hem natuurlijk online bestellen op DVD of Blu-Ray. Ga direct naar deze film hier op Bol.com en hier op Amazon.nl.

Verhaal en trailer van Vaiana (2016)

Drieduizend jaar geleden doorkruisten ‘s werelds beste zeilers de eindeloze Stille Oceaan en ontdekten de vele eilanden van Oceanië. Maar opeens, duizend jaar geleden, hielden hun reizen op – en niemand weet waarom. Van Walt Disney Animation Studios komt Vaiana, een meeslepende film over een avontuurlijke tiener die wegvaart op een gedurfde missie om haar volk te redden. Op haar reis ontmoet Vaiana (Auliʻi Cravalho) de machtige halfgod Maui (Dwayne Johnson), die haar steunt in haar streven om een meester-navigator te worden. Samen zeilen ze over de open oceaan in een reis vol avontuur, waarop ze enorme monsters tegenkomen en ongelooflijk veel geluk hebben. Onderweg vervult Vaiana de oude zoektocht van haar voorouders en ontdekt datgene waar ze altijd naar heeft gezocht: haar eigen identiteit. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2016
IMDb: 7.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+


Synopsis: Disney+