‘Vikings: Valhalla’ krijgt eerste megaspannende sneak peek van Netflix

We wachten er al op sinds de laatste aflevering van de zinderende serie Vikings verscheen, maar het wachten zal nu eindelijk niet lang meer duren. We hebben namelijk de allereerste beelden (een sneak peek-video) te zien gekregen van de spin-off serie Vikings: Valhalla! Vanaf 2022 zal de serie te zien zijn op Netflix.

Eerste sneak peek: serie ‘Vikings: Valhalla’ op Netflix

Hieronder kun je de allereerste beelden vinden van Vikings: Valhalla. Deze werden tijdens het wereldwijde Netflix-fanevenement TUDUM met ons gedeeld.

‘Vikings: Valhalla’ zal vanaf 2022 te zien zijn op Netflix

In de trailer die tijdens het fanevenement TUDUM werd gedeeld werd IETSJE meer duidelijk over de release datum van Vikings: Valhalla. Vanaf 2022 zal de serie op Netflix te zien zijn, maar we weten nog niet precies wanneer in het jaar dat zal zijn. Zodra we meer weten, zullen we het laten weten via de pagina over Vikings: Valhalla seizoen 1 op Netflix.

Minstens 3 seizoenen op komst

Vorige week lieten we nog weten dat er minstens 3 seizoenen op komst zijn van Vikings: Valhalla. De productie van een eerste, tweede én derde seizoen schijnen al vóór de publicatie van S1 groen licht te hebben gekregen. De 24 afleveringen van de Vikingserie die zouden zijn besteld blijken voor 3 seizoenen in het productieschema staan. De website van het agentschap van schrijfster Dana Fainaru geeft bovendien aan dat zij op dit moment bezig is met het schrijven van een aflevering van het derde seizoen van Vikings: Valhalla voor MGM Television/Netflix.