Dit is het verdwijnsein van Netflix in december 2020. De volgende films en series dreigen op deze data in december van Netflix te worden verwijderd. Kun je deze titels niet missen? Je kunt ze altijd op deze manier aanvragen bij Netflix.

Verdwijnsein Netflix België (december 2020)

TitelSoortJaarDatumIMDbTrailerKijken
Bollie en BillieSerie201814 decemberIMDbTrailerKijken
Deadman WonderlandSerie201114 december7.3TrailerKijken
ShtiselSerie201514 december8.9TrailerKijken

Let op: Netflix kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Netflix komen of juist verdwijnen.

Streamwijzer social media

 • Welke films en series verdwijnen van Netflix België in december 2020?

  In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Netflix België in december 2020 vermeld staan.

 • Welke films en series werden vorige maand verwijderd van Netflix in België?

  Vorige maand verdwenen onder andere Nowhere Boys, Mars en Brown Nation van Netflix. De volledige lijst vind je in ons overzicht van het verdwijnsein van Netflix in november 2020.

 • Welke films en series verdwijnen er volgende maand van Netflix in België?

  Volgende maand wordt er weer een nieuwe reeks films en series verwacht in het verwijderalarm van Netflix België. Het volledige overzicht vind je binnenkort op Streamwijzer.

 • Komen er ook nieuwe films en series bij op Netflix België deze maand?

  Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Netflix in december 2020.