Vikings seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Netflix België trapte het jaar 2020 af met de lancering van vijf seizoenen van de populaire serie Vikings op de streamingdienst! Nu zijn fans benieuwd wanneer seizoen 6 van de serie op de streamingdienst zal verschijnen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Vikings S6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Vikings over?

Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, het einde van de achtste eeuw, en brengt ons naar de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking krijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee. Zijn ambities zetten hem op gespannen voet met zijn leider Earl Haraldson, die wil dat ze naar het arme Oosten gaan in plaats van naar het onbekende Westen. Wanneer Ragnar een verbond sluit met zijn vriend Floki om een nieuwe boot te bouwen en daarmee vervolgens toch naar het Westen te varen, barst het conflict pas echt los.

Op IMDb krijgt Vikings een 8.6 uit 10!

Wanneer komt Vikings seizoen 6 op Netflix België?

Wanneer komt Vikings seizoen 6 op Netflix België?

Helaas is dat momenteel nog niet bekend. Zodra we een datum hebben, zal die op deze pagina geplaatst worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Vikings vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 6 van Vikings naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Vikings seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen zevende seizoen van Vikings komen. Het is gedaan met de serie… Wel heeft Netflix besloten een spin-off van Vikings te produceren, genaamd Valhalla. Meer over deze nieuwe serie vind je op de pagina Valhalla seizoen 1 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Vikings seizoen 6?

Jazeker, je kan nu genieten van de trailer van Vikings seizoen 6 om alvast in de stemming te komen voor de lancering op Netflix België!