Derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli 2021 te zien op Netflix

Al voor de komst van deel 2 werd door Production Weekly al vermeld dat de romantische dramaserie Virgin River op Netflix beloond zou worden met een derde seizoen, maar nu is dit heugelijke feit ook gedeeld via Netflix’ officiële kanalen met een filmpje van de steracteurs Martin Henderson en Alexandra Breckenridge (Jack en Melinda). Fans zijn natuurlijk razend benieuwd naar de komst na de ongelooflijk spannende cliffhanger waarmee het tweede deel van de serie eindigde. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7.5 uit 9,964 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Virgin River op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix België?

Een paar weken geleden werd al het heerlijke nieuws gedeeld dat het filmen van het derde seizoen van Virgin River was begonnen! Het officiële Instagram-account van de serie was de boodschapper met een foto van Hope en Lilly.

Meestal duurt het filmen van een nieuw seizoen van een serie enkele maanden tot een jaar. Bij Virgin River hebben ze er echter flink vaart achter gezet, want inmiddels is al bekend dat de opnames zijn afgerond. De cast deelde het goede nieuws, inclusief release datum op Netflix, in een video via Instagram.

Vanaf 9 juli 2021 zal het derde seizoen van Virgin River dus op Netflix in België te zien zijn! In totaal zullen er 10 afleveringen van de romantische dramaserie online verschijnen.

  • Waar kun je Virgin River online kijken?

    Virgin River is een Netflix Original serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

  • Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix in België?

    Vanaf 9 juli 2021 is het derde seizoen van Virgin River te zien op Netflix in België.

  • Op welke boeken is de serie Virgin River gebaseerd?

    De populaire Netflix-serie is gebaseerd op het verhaal uit de boekenreeks Virgin River van Robyn Carr.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Komt er een Virgin River seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas nog niet bekend of er na het derde seizoen van Virgin River ook een vierde zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 3?

Bekijk nu de trailer van het derde seizoen van de romantische dramaserie hieronder.

Virgin River: Season 3 | Official Trailer | Netflix