Na een zeer welkome ontvangst van het eerste deel van Virgin River, werd al snel bekendgemaakt dat er ook een vervolgseizoen zou volgen. Nu is door de makers al voor de komst van dat tweede deel meer nieuws naar buiten gebracht. Virgin River krijgt namelijk ook een derde seizoen, meldt Production Weekly. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7.5 uit 9,964 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Virgin River op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix België?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde deel van Virgin River op Netflix zal komen, maar naar verwachting zal dit niet voor het einde van 2021 gebeuren. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met Virgin River vind je hier 🍿

Komt er een Virgin River seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas nog niet bekend of er na het derde seizoen van Virgin River ook een vierde zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 3?

Zodra er een trailer van het derde seizoen van Virgin River is, zal deze hier worden gepubliceerd. Vooralsnog hebben we alleen de trailer van S1.

Virgin River | Official Trailer | Netflix