Virgin River seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat een feest voor liefhebbers van romantische dramaseries en in het speciaal natuurlijk de Netflix Original-serie Virgin River. Tegelijkertijd met het vierde deel werd ook direct de komst van seizoen 5 aangekondigd door de streamingdienst.Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek, Romantische dramaserie
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7,5 uit 23.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix in België?

Er zijn maar liefst 22 Virgin River-boeken, dus er is nog alle ruimte om een heel lang lopende serie op Netflix te verwachten in de toekomst. Gelukkig is inmiddels door Netflix ook via een Instagram-bericht het mooie nieuws naar buiten gebracht: “Jack en Mel komen officieel terug: seizoen 4 én 5 van Virgin River zijn bevestigd 🥰”

Dat was direct een dubbele verlenging dus! Een release datum hebben we helaas nog niet voor seizoen 5, maar het zal waarschijnlijk op zijn vroegst rond eind 2022 zijn. We moeten namelijk eerst nog wachten tot het eerste seizoen is verschenen en dat laat meestal zeker een half jaar tot een jaar op zich wachten. Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste updates.

  1. Waar kun je Virgin River online kijken?

    Virgin River is een Netflix Original serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Virgin River seizoen 5 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van Virgin River op Netflix zal komen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het echter niet voor eind 2022 zijn. Zodra we een datum hebben, hoor je het als eerste via je mail.

  3. Op welke boeken is de serie Virgin River gebaseerd?

    De populaire Netflix-serie is gebaseerd op het verhaal uit de boekenreeks Virgin River van Robyn Carr.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Komt er een Virgin River seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Door de dubbele verlenging wisten we direct dat deel 4 en deel 5 van de romantische dramaserie op komst zouden zijn, maar over een mogelijk zesde seizoen is op het moment van schrijven nog niets bekend. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van het vijfde seizoen van de romantische dramaserie, maar wel kun je eerdere beelden hieronder bekijken om alvast in de stemming te komen.