Waar kun je de serie Walker online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie Walker online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie van The CW op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Walker online kijken?

The CW: Sinds januari 2021 is Walker gelanceerd door het televisienetwerk The CW. Met een VPN kun je direct beginnen met kijken en dat kost helemaal niets. Ga direct naar de serie op de website van The CW.

In België is er nog geen streamingdienst geweest die de rechten van The CW heeft overgekocht, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van alle afleveringen van Walker.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Walker op de website van The CW en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Walker (2021)

Een vader die weduwe is geworden keert na twee jaar terug naar Austin. Hij probeert opnieuw contact te leggen met zijn kinderen, botsingen met zijn familie op te lossen en een gemeenschappelijke basis te vinden met zijn nieuwe partner, terwijl hij steeds achterdochtiger wordt over de dood van zijn vrouw.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 5.8 uit 4.600 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: Anna Fricke
Cast: Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Molly Hagan


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.