Staat ‘The Walking Dead’ (seizoen 11) op Netflix?

Vanaf 23 augustus 2021 zal het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead op de streamingdienst Disney+ te zien. De post-apocalyptische zombieserie komt namelijk na meer dan een decennium (loopt al sinds 2010) namelijk tot een einde. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of seizoen 11 van de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat The Walking Dead (seizoen 11) op Netflix?

Staat The Walking Dead seizoen 11 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Het nieuwste seizoen van deze serie is op het moment van schrijven niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Waar kun je het nieuwste seizoen van deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Het elfde seizoen van de post-apocalyptische zombieserie is vanaf 23 augustus 2021 wekelijks met een nieuwe aflevering exclusief op de streamingdienst van Disney te zien in België. Bekijk direct The Walking Dead seizoen 11 bij Disney+.

Update: mocht je je overigens afvragen waar de negende aflevering blijft, dan is het belangrijk om het volgende te weten. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead wordt opgesplitst en zal op 21 februari 2022 (zie hiervoor het overzicht alle nieuwe titels op Disney+ in februari) worden vervolgd vanaf aflevering 9. Een soort winterstop. Elke week zal er vervolgens weer een nieuwe aflevering online komen.

Verhaal, details en trailer van seizoen 11 van The Walking Dead

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
Maker: Frank Darabont
Cast: Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
IMDb: 8.2 uit 875.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+
Bestel: Bekijk direct op Bol.com