Waar kun je seizoen 11 van ‘The Walking Dead’ online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Walking Dead seizoen 11 online kijken kunnen. De post-apocalyptische zombieserie komt namelijk na meer dan een decennium (loopt al sinds 2010) binnenkort tot een einde. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je seizoen 11 van The Walking Dead online kijken?

✅ Disney+: Het elfde seizoen van de post-apocalyptische zombieserie is vanaf 23 augustus 2021 wekelijks met een nieuwe aflevering exclusief op de streamingdienst van Disney te zien in België. Bekijk direct The Walking Dead seizoen 11 bij Disney+.

⛔️ Het nieuwste seizoen van deze serie is op het moment van schrijven niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Update: mocht je je overigens afvragen waar de negende aflevering blijft, dan is het belangrijk om het volgende te weten. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead wordt opgesplitst en zal in februari 2022 worden vervolgd vanaf aflevering 9. Een soort winterstop, dus we zullen helaas even geduld moeten hebben!

Verhaal en trailer van The Walking Dead seizoen 11

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Streaming informatie over de serie

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
Maker: Frank Darabont
Cast: Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
IMDb: 8.2 uit 875.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+
Bestel: Bekijk direct op Bol.com