Disney+ België lanceert wekelijks op maandag nieuwe aflevering van slotseizoen ‘The Walking Dead’

Aanstaande maandag komt na maanden winterstop aan het wachten eindelijk een eind, want de razend populaire zombieserie The Walking Dead wordt vervolgd op Disney+. Vanaf 21 februari 2022 zal er wekelijks op maandag een nieuwe aflevering van seizoen 11B op de streamingdienst verschijnen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

The Walking Dead seizoen 11B vanaf 21 februari wekelijks op maandag bij Disney+

Een paar weken geleden werd door de streamingdienst van The Walt Disney Company al bekendgemaakt welke nieuwe films en series op Disney+ verschijnen in februari 2022. Zo konden we begin deze maand al genieten van Pam & Tommy, maar komt volgende week ook de hitfilm The King’s Man (2021) online. Daarnaast weten we nu dat elke maandag een nieuwe aflevering van The Walking Dead wordt geüpload.

Eerste deel van seizoen 11 was al vanaf augustus bij Disney+ te zien

In totaal zal het elfde en laatste seizoen van TWD bestaan uit 24 afleveringen. Op het moment van schrijven zijn er al 8 afleveringen te zien, want het eerste deel van dit seizoen ging in augustus 2021 van start. Na een winterstop van een paar maanden, kunnen fans nu gelukkig weer reikhalzend uitkijken naar het vervolg van de populaire zombieserie bij Disney+.

The Walking Dead (serie, 11 seizoenen): verhaal, informatie en trailer

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

TitelThe Walking Dead
SoortSerie
Jaar2010-2022
Duur11 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Drama, Sci-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
MakerFrank Darabont
CastNorman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
IMDb8,1 uit 930.000 stemmen
KijkenBekijk direct op Netflix
KijkenBekijk direct op Disney+

Voorlopig nog niets bekend over release op Netflix

Disney+ is niet de enige streamingdienst in België waar je naar The Walking Dead kunt kijken, want de eerste 10 seizoenen van de serie worden ook vertoond bij de streaminggigant Netflix. Toen het elfde seizoen in augustus van start ging bij Disney+, werden deze afleveringen echter niet aan het aanbod van Netflix toegevoegd.

Of en zoja wanneer S11 op Netflix zal verschijnen, is op het moment van schrijven nog niet bekend. De enige mogelijkheid om nu naar het slotstuk van de spannende serie te kijken is nog Disney+.


Synopsis: Disney