Slotafleveringen The Walking Dead seizoen 10 zijn vanaf nu op Netflix te zien

Wie al maanden aan het wachten is tot de laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 (episode 16 tot en met 22) op Netflix verschijnen, krijgt nu eindelijk goed nieuws te horen. Eerder waren deze afleveringen al op Disney+ te zien, maar vanaf 4 juni 2021 zullen ze ook gewoon bij Netflix te streamen zijn.

The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16-22 komen op 4 juni 2021 naar Netflix

Toen in december 2020 het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix verscheen bleken kijkers extatisch, maar meteen kwam ook het besef dat het seizoen niet compleet was: de finale miste! Aflevering 16-22 van The Walking Dead seizoen 10 werden namelijk door de Coronacrisis ernstig vertraagd, terwijl aflevering 1-15 al waren opgenomen vóór de beperkingen als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus.

Gelukkig verscheen recentelijk het overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix in juni 2021 en zagen we dat naast Lupin deel 2, Joker (2019), The Last Kingdom seizoen 4 en nog veel meer titels ook het slotstuk van The Walking Dead seizoen 10 online zou verschijnen. Op 4 juni 2021 is het zo ver, want vanaf die dag zullen de laatste afleveringen online staan op de streamingdienst.

Eerder was het slotstuk van The Walking Dead seizoen 10 al op Disney+ te zien

Wie te weinig geduld heeft, kan nu alvast hier The Walking Dead seizoen 10 aflevering 16-22 op Disney+ bekijken. Op 23 februari 2021 werd namelijk het aanbod van de nieuwe categorie Star op Disney+ toegevoegd, waaronder ook 10 seizoenen van The Walking Dead. Onder deze 10 seizoenen viel gelukkig wél al aflevering 16 en werden later wekelijks ook aflevering 17-22 toegevoegd.

Verhaal en trailer van The Walking Dead

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Details van de serie

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Makers: Frank Darabont, Angela Kang
Cast: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
IMDb: 8.2 uit 834,639 stemmen
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+