The Walking Dead seizoen 11 vanaf 23 augustus op Disney+

The Walking Dead fans, opgelet! Zowel op Netflix als op Disney+ zijn inmiddels de eerste 10 seizoenen van de post-apocalyptische thrillerserie te bekijken. Fans zijn natuurlijk benieuwd wanneer seizoen 11 eraan komt op beide streamingdiensten. Helaas gaat het ook meteen om het laatste deel van de populaire serie, maar dat betekent niet dat we er niet uit kunnen gaan met een knaller van een slotseizoen! Wat weten we toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Walking Dead seizoen 11 op Netflix en Disney Plus?

Waar gaat het verhaal van The Walking Dead over?

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

In seizoen 11 is ons inmiddels bekend dat onze overlevenden de confrontatie aangingen met demonen uit het verleden en dat ze nieuwe bedreigingen bestreden, waarbij vriendschappen en relaties te lijden hadden onder de bijkomende schade van de Apocalypse. Alexandria is ernstig aangetast. Het is een onherkenbare schim van het huis dat het ooit was door het bloedbad en de verwoesting achtergelaten door de Whisperers.

Nu worstelen allen die in Alexandria wonen om het te herstellen en het toenemende aantal bewoners te voeden, waaronder de overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop; samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte komt binnen de verwoeste muren.

Ze moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze proberen Alexandria te herstellen voordat het instort zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Vermoeider en hongeriger dan ooit tevoren, moeten ze dieper graven om de moeite en kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama, Schi-Fi, Fantasy, Horror, Thriller
Maker: Frank Darabont
Cast: Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln
IMDb: 8.2 uit 875.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Disney+
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix, Disney+ of een andere streamingdienst?

Goed nieuws, want we hebben eindelijk een release datum van het elfde seizoen van The Walking Dead! Disney heeft laten weten dat dit slotseizoen van de post-apocalyptische thrillerserie op maandag 23 augustus in première zal gaan bij FOX en Disney+ Star. Tegelijk met dit nieuws werden ook de eerste beelden van het slotseizoen met ons gedeeld.

Update: mocht je je overigens afvragen waar de negende aflevering blijft, dan is het belangrijk om het volgende te weten. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead wordt opgesplitst en zal in februari 2022 worden vervolgd vanaf aflevering 9. Een soort winterstop, dus we zullen helaas even geduld moeten hebben!

Waar kun je The Walking Dead online kijken?

Op het moment van schrijven is The Walking Dead enkel op Netflix en Disney+ te bekijken.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Disney+?

Vanaf maandag 23 augustus 2021 zal het elfde seizoen van The Walking Dead op Disney+ te zien zijn. Waarschijnlijk komt er elke week een nieuwe aflevering van de serie online, maar dit is nog niet bevestigd door The Walt Disney Company.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 11 op Netflix?

Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer The Walking Dead seizoen 11 naar Netflix zal komen. De streamingdienst zal het naar alle waarschijnlijkheid graag willen, omdat seizoen 1-10 er momenteel ook te zien zijn. Het zou echter zomaar kunnen dat Disney de rechten exclusief bij haar eigen video on demand-platform wilt houden. Zodra we meer weten over het mogelijke verschijnen van The Walking Dead seizoen 11 bij Netflix, vind je het nieuws via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Walking Dead vind je hier 🍿

Komt er een The Walking Dead seizoen 12 of is S11 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen twaalfde deel van The Walking Dead volgen, want na seizoen 11 is het gedaan met de serie. Wel zijn er spin-offs zoals Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond die allebei 30 dagen gratis te kijken zijn op Amazon Prime Video.

Welke teaser of trailer is er van The Walking Dead seizoen 11?

In een gloednieuwe trailer van het elfde deel van The Walking Dead, zien we Rick weer terugkeren (gespeeld door de acteur Andrew Lincoln). Een tijdje geleden is bekendgemaakt dat er een trilogie rondom het Walking Dead-personage Rick Grimes zal worden gemaakt en het is dus mogelijk dat hij in seizoen 11 terug zal keren op beeld om deze films in te leiden. Dat is echter niet zeker, want de beelden die we in de trailer zien, zijn allemaal oude shots van het karakter in eerdere seizoenen.