Eindelijk weten we meer: WandaVision lijkt geen vervolg te krijgen op Disney+

De vierde fase van het Marvel Cinematic Universe is met een klapper van start gegaan toen de gloednieuwe serie WandaVision werd gelanceerd door Disney+ op 15 januari 2021. Nu zijn fans benieuwd of na de uitzendingen begin dit jaar ook een tweede seizoen van de Marvel-serie verwacht kan worden. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van WandaVision seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van WandaVision over?

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

Titel: WandaVision
Productie: Marvel
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 8.1 uit 180.000 stemmen
Cast: Paul Bettany, Kat Dennings, Kathryn Hahn
Kijken: Ga direct naar Disney+

Wanneer komt WandaVision seizoen 2 op Disney Plus België?

De makers van WandaVision hebben van tevoren geen uitspraken gedaan over de lengte van de serie. Wel heeft één van de sterren van de serie, Elizabeth Olsen (rol van Wanda Maximoff), in het onderstaande interview met Collider laten weten dat er zomaar een tweede seizoen van WandaVision zou kunnen komen. Nog niets leek dus uitgesloten.

Toch bracht de actrice in juni 2021 ander nieuws naar buiten. In een interview met Variety sprak Elizabeth Olsen namelijk met Kaley Cuoco (onder andere bekend van The Flight Attendant en The Big Bang Theory). Vrij vertaald gaf de actrice hierin aan dat WandaVision “zeker een miniserie” is. Kaley Cuoco antwoordde hier slim op dat zij dit ook hebben gezegd bij The Flight Attendant, wat uiteindelijk door het grote succes toch een tweede seizoen kreeg. Olsen antwoordde: “Ik bedoel, ík zeg dit. Ik weet het niet. Ik bedoel, met Marvel moet je nooit nooit zeggen. Maar ik zou geschokt zijn.” Het lijkt er dus helaas niet op dat WandaVision vervolgd zal worden…

  1. Waar kun je de serie WandaVision online kijken?

    WandaVision is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze Marvel-serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Komt er een tweede seizoen van WandaVision op Disney+?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de Marvel-serie WandaVision zal komen, maar het lijkt erop dat het bij één deel zal blijven. Zodra meer nieuws bekend is, verschijnt het bij jou via je mail.

Komt er een WandaVision seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er een tweede seizoen van WandaVision komt en hierdoor is ook de eventuele komst van een derde deel nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Alles van Marvel vind je hier 🦸

Welke teaser of trailer is er van WandaVision seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een eventueel tweede seizoen van WandaVision, maar je kunt hieronder wel genieten van de trailer van deel 1!