Wanneer (dag & tijd) komt Into The Night seizoen 2 op Netflix?

POV: het is de ochtend van woensdag 8 september 2021 en je bent aan het refreshen bij Netflix tot het tweede seizoen van Into The Night online gaat verschijnen. Benieuwd hoe laat de nieuwe afleveringen online gaan komen? Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt Into The Night seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 2 van Into The Night op Netflix?

Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 2 van Into The Night zal dus vanaf woensdag 8 september 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends te zien zijn op Netflix.

Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in België 09:00 uur ‘s ochtends is, is het daar 00:00 uur ‘s nachts. En precies wanneer 3 september 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (onze tijd in België), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Dit kunnen we verwachten van het verhaal van Into The Night seizoen 2 op Netflix

Aan het einde van seizoen 1 hebben de passagiers van Flight 21 eindelijk een schuilplaats gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, maar helaas wordt hun uitstel van betaling afgekapt wanneer een ongeluk een deel van hun voedselvoorraad ruïneert. Plotseling terug bovengronds gejaagd, moeten ze naar de Global Seed Vault in Noorwegen reizen in een wanhopige poging om hun overleving veilig te stellen. Maar zij zijn niet de enigen met dat idee… In naam van het algemeen belang zal onze groep zich moeten opsplitsen, aardig moeten spelen met de ontvangende militaire crew, en offers moeten brengen in een race tegen de klok.

Verhaal, details en trailer

Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Taal: Nederlands
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
IMDb: 7,1 uit 21.000 stemmen
Makers: Jason George
Cast: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix