Wanneer komt ‘Star Wars: The Bad Batch’ seizoen 3 op Disney+?

Naast The Mandalorian loopt er op dit moment natuurlijk nóg een Star Wars-serie op Disney+. Star Wars: The Bad Batch heeft inmiddels twee seizoenen, maar blijft het daar bij of staan er nog nieuwe afleveringen op het programma? Oftewel: komt er een Star Wars: The Bad Batch seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Star Wars: The Bad Batch’ seizoen 3?

Er is goed nieuws en slecht nieuws voor Star Wars-fans. We weten namelijk al dat er nog een derde seizoen van de populaire animatieserie gemaakt gaat worden, maar met die afleveringen valt het doek wel voorgoed voor de serie. Er zal daarna geen vierde seizoen komen.

Wanneer komt ‘Star Wars: The Bad Batch’ seizoen 3 op Disney+?

Hoewel we dus wel al weten dát er een derde seizoen van Star Wars: The Bad Batch komt, is het nog niet bekend wanneer we er precies naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Star Wars: The Bad Batch’ over?

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

TitelStar Wars: The Bad Batch
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb7,8 uit 43.000 stemmen
MakersJennifer Corbett, Dave Filoni
CastMing-Na Wen, Dee Bradley Baker, Ness Bautista

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.