Wanneer (dag & tijd) komt Sex Education seizoen 3 op Netflix?

Is de wekker al gezet? Ben je al aan het aftellen? Het derde seizoen van Sex Education staat nu echt op het punt van beginnen bij Netflix. Op vrijdag 17 september 2021 is het zo ver. Maar jij zou natuurlijk graag willen weten hoe laat je voor de buis kunt gaan zitten. Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt Sex Education seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 3 van Sex Education op Netflix?

Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 3 van Sex Education zal dus vanaf vrijdag 17 september 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends te zien zijn op Netflix.

Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in België 09:00 uur ‘s ochtends is, is het daar 00:00 uur ‘s nachts. En precies wanneer 3 september 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (de tijd in België), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 3 van de Netflix-serie ‘Sex Education’?

Inmiddels is het vrij overzichtelijk hoeveel afleveringen van Sex Education we bij nieuwe seizoenen kunnen verwachten. Net als bij het eerste en tweede deel komen er namelijk in totaal 8 afleveringen online op Netflix. Je zult ook niet hoeven te wachten op nieuwe epsiodes, want ze komen allemaal tegelijkertijd naar de streamingdienst op 17 september. Dat wordt dus weer genieten en het hele weekend bingewatchen!

Bekijk alvast de trailer om in de stemming te komen

Hieronder vind je de trailers van het derde seizoen van Sex Education. Zo ben je helemaal klaar voor de lancering van de nieuwe episodes. “Kies Moordale. De deuren openen op 17 september.”