Vanaf welke tijd staat Virgin River seizoen 3 op Netflix op 9 juli 2021?

Morgen is het dan eindelijk zo ver: Virgin River seizoen 3 komt naar Netflix! Het derde deel van de enorm geliefde romantische dramaserie zal op vrijdag 9 juli op de streamingdienst verschijnen. Sta jij al te trappelen en wil je graag weten om welke tijd dit precies zal gebeuren? In dit artikel geven we antwoord op de vraag: vanaf welke tijd staat Virgin River seizoen 3 op Netflix?

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Vanaf welke tijd staat het derde seizoen van Virgin River online bij Netflix op 9 juli 2021?

Vanaf vrijdag 9 juli 2021 zal het derde seizoen van Virgin River op Netflix in België te zien zijn. Om precies te zijn komen er 10 afleveringen van de romantische dramaserie online om 09:00 uur ‘s ochtends.

Er zal niet, zoals bij sommige andere Netflix-series, elke week een nieuwe aflevering worden geplaatst. De streamingdienst heeft besloten om alle 10 afleveringen in één keer online te zetten, zodat jij het hele weekend lang kunt zwijmelen voor de televisie.

  1. Op welke dag komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

    Op vrijdag 9 juli 2021 komt het derde seizoen van Virgin River naar Netflix.

  2. Hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

    Om 09:00 uur in de ochtend zullen de nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie gebaseerd op de Virgin River-boeken van Robyn Carr bij Netflix verschijnen.

Waar gaat Virgin River seizoen 3 over?

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat dit stukje tekst natuurlijk spoilers zal bevatten voor wie de eerste twee seizoenen nog niet uit zal hebben gekeken. Want het tweede deel van Virgin River eindigde met een GIGANTISCHE cliffhanger. Daarom zullen we in dit seizoen natuurlijk antwoord krijgen op de vraag of Mel en Jack weer bij elkaar zullen zijn, wat er op medisch gebied aan de hand is met Doc Mullins, of Preacher kiest voor Virgin River of San Francisco, wie Jack heeft neergeschoten en of hij het heeft overleefd.

In de trailer hebben we al wel gezien dat Doc zijn zicht aan het verliezen is en dat Jack het schot heeft overleefd. Verder zullen we meer te weten komen over het verhaal van Ricky en Lizzy (die in het vorige seizoen flink naar elkaar toe gegroeid zijn) en natuurlijk Doc en Hope. Ten slotte zullen we ook verder gaan duiken in de verhalen van Charmaine, Preacher en Christopher.

Bekijk nu alvast de trailer van het vervolgseizoen van de Netflix-serie