Wanneer (dag & tijd) worden nieuwe afleveringen van ‘Undercover’ uitgezonden?

Is de wekker al gezet? Ben je al aan het aftellen? Het derde seizoen van Undercover staat nu echt op het punt van beginnen. Op zondag 21 november 2021 is het zo ver. Maar jij zou natuurlijk graag willen weten hoe laat je voor de buis kunt gaan zitten. Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat worden nieuwe afleveringen van Undercover seizoen 3 uitgezonden in België?

Hoe laat komt seizoen 3 van Undercover in België?

De uitzending in België zal worden verzorgd op de TV-zender Één. Vanaf zondag 21 november 2021 om 21:00 uur ‘s avonds wordt daar elke week om die tijd een nieuwe episode vertoond. Nederlanders kunnen die zelfde dag vanaf 21:10 uur op Netflix naar nieuwe afleveringen kijken. Voor België is de release op Netflix nog niet bekend, maar hiervan houden we je op de hoogte via de pagina over Undercover seizoen 3 op Netflix België.

De eerste zeven afleveringen werden vorige weken uitgezonden en nu staat episode 8 (het slotstuk) op het programma. Op zondag 9 januari om 21:00 uur zal aflevering 8 van Undercover seizoen 3 (met de titel “Showdown”) op de zender Één te zien zijn.

Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 3 van de serie ‘Undercover’?

De eerste twee seizoenen van Undercover bestonden elk uit 10 afleveringen, maar dat zal dit keer anders worden geregeld. Seizoen 3 zal in totaal uit 8 afleveringen bestaan. Je zult helaas ook moeten wachten op nieuwe episodes, want ze komen niet allemaal tegelijkertijd uit op zondag 21 november 2021. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering.

Uitzendschema van het derde seizoen van Undercover op TV-zender Één in België

Door de wekelijkse uitzending van een nieuwe aflevering, wordt een uitzendschema van 8 weken gevormd. Hieronder kun je precies terugvinden wanneer welke episode van Undercover seizoen 3 online zal verschijnen op de televisiezender Één in België.

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:00 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:00 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:00 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:00 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:00 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:00 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:00 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:00 uur

Hier gaan de nieuwe afleveringen over: verhaal & trailer

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

TitelUndercover
SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry