Het is zover: ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3 staat op Disney+

Al twee seizoenen lang kunnen we zien hoe Ryan Reynolds en Rob McElhenney een poging doen om de Welshe voetbalclub Wrexham AFC te laten promoveren. We zagen de vorige keer hoe er een echt voetbalsprookje uitkwam. Maar kunnen ze nóg een keer promoveren? Dat ontdek je vanaf vandaag in seizoen 3 van Welcome to Wrexham.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3 is nu te zien

Vandaag keert Welcome to Wrexham terug op Disney+. Anders dan de vorige twee seizoenen, bevat de derde reeks slechts acht afleveringen. Vandaag zijn de eerste twee te zien.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. Dit is het uitzendschema van seizoen 3:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Welcome to the EFL”Woensdag12 juni 2024
2“Goals”Woensdag12 juni 2024
3“Notts Again”Woensdag19 juni 2024
4“Risky Business”Woensdag26 juni 2024
5“Temporary”Woensdag3 juli 2024
6“Far Away, So Close”Woensdag10 juli 2024
7“Proper Trouble”Woensdag17 juli 2024
8“Down to the Wire”Woensdag24 juli 2024

Dit kun je verwachten van het derde seizoen

Drie jaar geleden verrasten acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney ons door ineens aan te kondigen dat ze een voetbalclub gekocht hadden. Het ging om de op twee na oudste club ter wereld: Wrexham AFC uit Wales. Destijds speelden die in de vijfde klasse van het Engelse voetbal, maar inmiddels zijn ze dus gepromoveerd. De club schittert nu in de League Two.

Maar lukt het ze om tijdens het seizoen 2023/24 opnieuw te promoveren? Volgens Reynolds wordt het nieuwe seizoen “nog intenser dan het vorige”, dus dat belooft alvast veel goeds! Ook fan van vrouwenvoetbal? Dan hebben we geweldig nieuws, want we volgen ook de Welshe vrouwen die gepromoveerd zijn naar de Welsh Adran Premier League.

Meer informatie over de serie

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.