‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2 gaat vandaag van start op Disney+

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van Welcome to Wrexham op Disney+? Acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney kochten hierin de op twee na oudste voetbalclub ter wereld, Wrexham AFC, en probeerden hiermee te promoveren. Kijkers waren verschrikkelijk enthousiast over de afleveringen en hoopten massaal op een vervolg. En vandaag is het eindelijk zover: seizoen 2 is van start gegaan.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Welcome to Wrexham’ is terug op Disney+

Fans van Welcome to Wrexham kunnen hun geluk op. Vandaag, op woensdag 25 oktober, heeft Disney+ de eerste afleveringen van seizoen 2 live gezet. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit vijftien afleveringen, dus dat zijn er drie minder dan de vorige keer. Je kunt iedere woensdag op een nieuwe episode rekenen.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit staat er te gebeuren in ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2

Er komt een kleine spoiler aan, maar iedereen die het verhaal van Wrexham AFC een beetje gevolgd heeft weet wat er staat te gebeuren. De club, die in 2020 overgenomen werd door acteurs Ryan Reynolds (Deadpool) en Rob McElhenney (It’s Sunny in Philadelphia), wist afgelopen jaar namelijk het onmogelijke te doen en promotie te maken.

Na vijftien jaar keren ze eindelijk terug in de League Two. Dit sprookjesachtige verloop van het seizoen gaan we zien in de nieuwe afleveringen. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Waar gaat het verhaal van ‘Welcome to Wrexham’ over?

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,2 uit 16.000 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.