When Calls The Heart seizoen 6 staat nu op Netflix

Wat vind jij, is When Calls The Heart de perfecte zwijmelserie? En kon je niet wachten tot het volgende deel op Netflix zou verschijnen? Dan hebben wij mooi nieuws voor je. When Calls The Heart seizoen 6 staat sinds 30 januari 2020 op Netflix België! Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van When Calls The Heart S6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van When Calls The Heart over?

Elizabeth Thatcher is een jonge lerares die gewend is aan de high society, dus ze ervaart een cultuurschok als ze haar eerste klasopdracht in Coal Valley krijgt. Het leven in de kleine mijnstad is gevuld met uitdagingen. Een recente explosie heeft meer dan een dozijn mijnwerkers gedood, waardoor de weduwen van die mannen gedwongen zijn om in de mijnen te werken om geld te verdienen. Een van hen – Abigail Stanton, wiens man voorman was op de plaats van de tragedie – verwelkomt Thatcher en probeert haar te helpen zich aan te passen aan de grensdouane. Constable Jack Thornton is echter niet zo gastvrij, omdat hij gelooft dat Thatcher’s rijke vader zijn carrière heeft verpest door hem aan Coal Valley toe te wijzen zodat hij Elizabeth kon beschermen. Janette Oke’s boeken over het Canadese Westen inspireerden het programma.

Op IMDb krijgt When Calls The Heart een 8.3 uit 10!

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix België?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix België?

Sinds 30 januari 2020 is het zesde seizoen van When Calls The Heart op Netflix België te zien!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van When Calls The Heart vind je hier 🍿

Komt er een When Calls The Heart seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Yes! Goed nieuws. Er zal een seizoen 7 komen! Meer over het zevende seizoen van de serie vind je op de pagina When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van When Calls The Heart seizoen 6?

Jazeker, je kan nu genieten van de trailer van When Calls The Heart seizoen 6 om alvast in de stemming te komen voor het bingewatchen van de romantische serie op Netflix België!