When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds januari 2020 staat het zesde deel van When Calls The Heart op Netflix en inmiddels is bevestigd dat er ook een zevende seizoen zal volgen. Naar schatting, maar zonder bevestiging tot dusverre, lijkt dat zevende deel ergens in 2021 naar Netflix België te komen. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van When Calls The Heart S7 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van When Calls The Heart over?

Elizabeth Thatcher is een jonge lerares die gewend is aan de high society, dus ze ervaart een cultuurschok als ze haar eerste klasopdracht in Coal Valley krijgt. Het leven in de kleine mijnstad is gevuld met uitdagingen. Een recente explosie heeft meer dan een dozijn mijnwerkers gedood, waardoor de weduwen van die mannen gedwongen zijn om in de mijnen te werken om geld te verdienen. Een van hen – Abigail Stanton, wiens man voorman was op de plaats van de tragedie – verwelkomt Thatcher en probeert haar te helpen zich aan te passen aan de grensdouane. Constable Jack Thornton is echter niet zo gastvrij, omdat hij gelooft dat Thatcher’s rijke vader zijn carrière heeft verpest door hem aan Coal Valley toe te wijzen zodat hij Elizabeth kon beschermen. Janette Oke’s boeken over het Canadese Westen inspireerden het programma.

Op IMDb krijgt When Calls The Heart een 8.3 uit 10!

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix België?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix België?

Helaas hebben we nog geen officiële datum van Netflix gekregen, maar gezien de release data van S5 en S6 lijkt het erop dat When Calls The Heart seizoen 7 ergens in 2021 op Netflix België zal verschijnen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van When Calls The Heart vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 7 van When Calls The Heart naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail ✅

Komt er een When Calls The Heart seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Nog niets is helemaal zeker, maar via Twitter liet Erin Krakow – de actrice van Elizabeth Thatcher – als reactie op geruchten weten dat het haar onzin lijkt dat er geen achtste seizoen van de serie zou komen. Dat zou mooi nieuws zijn!

Welke teaser of trailer is er van When Calls The Heart seizoen 7?

Helaas is er nog geen trailer van seizoen 7, maar kun je wel alvast in de stemming komen met de beelden van seizoen 6!