Goed nieuws voor alle ‘Hearties’: When Calls The Heart verlengd met negende seizoen

Vorige week is de laatste aflevering van seizoen 8 uitgezonden en nu is er al goed nieuws voor liefhebbers van de romantische dramaserie When Calls The Heart: het Hallmark-programma wordt verlengd met een negende seizoen! Fantastisch nieuws voor alle ‘Hearties’ dus! Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van When Calls The Heart seizoen 9 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van When Calls The Heart over?

Elizabeth Thatcher is een jonge lerares die gewend is aan de high society, dus ze ervaart een cultuurschok als ze haar eerste klasopdracht in Coal Valley krijgt. Het leven in de kleine mijnstad is gevuld met uitdagingen. Een recente explosie heeft meer dan een dozijn mijnwerkers gedood, waardoor de weduwen van die mannen gedwongen zijn om in de mijnen te werken om geld te verdienen. Een van hen – Abigail Stanton, wiens man voorman was op de plaats van de tragedie – verwelkomt Thatcher en probeert haar te helpen zich aan te passen aan de grensdouane. Constable Jack Thornton is echter niet zo gastvrij, omdat hij gelooft dat Thatcher’s rijke vader zijn carrière heeft verpest door hem aan Coal Valley toe te wijzen zodat hij Elizabeth kon beschermen. Janette Oke’s boeken over het Canadese Westen inspireerden het programma.

Titel: When Calls The Heart
Soort: Serie
Jaar: 2014
Duur: 9 seizoenen
Genre: Drama, Familie, Romantiek
IMDb: 8.1 uit 11.000 stemmen
Cast: Erin Krakow, Martin Cummins, Pascale Hutton
Streamen: Bekijk direct bij Netflix
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 9 op Netflix België?

Fantastisch nieuws voor alle ‘Hearties’ werd op maandag 10 mei gedeeld via het Twitter-kanaal van Hallmark.

Hallmark vertelt: “Calling all #Hearties! Our own @erinkrakow has a huge #WhenCallsTheHeart announcement just for you!” Bijgaand vinden we een videoboodschap van Erik Krakow, de actrice die de rol van Elizabeth vervult in de serie.

  1. Waar kun je When Calls The Heart online kijken?

    Op dit moment kun je seizoen 1-6 van When Calls The Heart bekijken via Netflix. Andere streamingdiensten hebben op dit moment de romantische dramaserie niet in het aanbod opgenomen.

  2. Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 9 op Netflix België?

    Wanneer seizoen 9 op Netflix in België komt, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Wel kan het nog even duren, omdat ook seizoen 7 en 8 nog niet online zijn verschenen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van When Calls The Heart vind je hier 🍿

Komt er een When Calls The Heart seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Op dit moment is nog niet bekend of het negende deel het laatste van de serie zal zijn of dat er ook een tiende seizoen van When Calls The Heart komt. Zodra we meer weten, vind je het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van When Calls The Heart seizoen 9?

Helaas is er nog geen trailer van seizoen 9, maar kun je wel alvast in de stemming komen met de beelden van seizoen 8!