Álex Pina heeft het weer voor elkaar gekregen! De maker van de bekende serie La Casa de Papel heeft nog een Spaans kijkcijferkanon op Netflix geproduceerd. Nu willen de fans dolgraag een vervolgseizoen van de gave serie White Lines. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van White Lines seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van White Lines over?

Een vrouw probeert de mysterieuze dood van haar broer op te lossen, een beroemde DJ die vele jaren geleden van Ibiza verdween.

Titel: White Lines
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Drama, Mystery
IMDb: 6.4 uit 2,572 stemmen
Makers: Álex Pina
Cast: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over White Lines op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt White Lines seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt White Lines seizoen 2 op Netflix België?

Momenteel is nog niet eens met zekerheid bekend of er een tweede seizoen van de Spaanse serie volgt. Wel stond White Lines al direct erg hoog in de Netflix top 10 van meest bekeken titels voor meerdere dagen, dus de kans is erg groot dat er een vervolgseizoen komt. Naar verwachting zou zo’n tweede deel in de zomer van 2021 op de streamingdienst kunnen verschijnen.

→ Vergelijkbare series met White Lines vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van White Lines naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een White Lines seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is nog niet bekend of er na een eventueel tweede seizoen ook een derde deel van de Spaanse serie van Alex Pina zal volgen. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van White Lines seizoen 2?

Aangezien we nog niet met zekerheid weten of er een vervolgseizoen zal komen, is er ook nog geen trailer beschikbaar van seizoen 2 van White Lines. Wel kun je met de beelden van seizoen 1 alvast in de stemming komen!

WHITE LINES | Official Trailer | Netflix