Nieuw op Netflix: ‘White Noise’ met Adam Driver

Netflix heeft vandaag White Noise aan haar aanbod toegevoegd. Deze film van de Oscargenomineerde filmmaker Noah Baumbach (bekend van Marriage Story) wordt door Netflix omschreven als “tegelijkertijd hilarisch en afschuwelijk, lyrisch en absurd, gewoontjes en apocalyptisch”.

Netflix voegt ‘White Noise’ op 30 december toe aan haar aanbod

Sinds vrijdag 30 december is White Noise op Netflix te vinden. Net als het in 2021 verschenen Don’t Look Up was ook deze gloednieuwe komedie eventjes in een select aantal bioscopen te zien, want dat is nodig om een Oscarnominatie in de wacht te slepen. Of de film ook daadwerkelijk in de prijzen valt, zien we volgend jaar.

Vanaf vandaag bekijk je de komedie met Greta Gerwig en Adam Driver in ieder geval exclusief op Netflix. Ook Noah Baumbachs andere bekende drama, Marriage Story, is bij de streaminggigant te vinden.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Van Oscargenomineerde regisseur Noah Baumbach
2️⃣ Hoofdrollen voor topacteurs als Adam Driver en Greta Gerwig
3️⃣ Dit is wellicht een van de kanshebbers op een Oscar in 2023

Waar gaat ‘White Noise’ over?

De film volgt het verhaal van hoogleraar Jack Gladney (Driver) en zijn vierde echtgenote Babette (Gerwig), die samen met hun (stief)kinderen een groot gezin vormen. Wanneer ze gedwongen worden te vluchten voor een giftige wolk, komt hun leven op losse schroeven te staan.

White Noise is gebaseerd op de gelijknamige roman van Don DeLillo uit 1985 en behandelt thema’s als liefde, dood en geluk, evenals ideeën over overconsumptie en overprikkeling. Geen lichte film die je even tussendoor kijkt dus, maar eentje waar je echt even voor moet gaan zitten. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Meer informatie over de film

Deze absurdistische comedy van de voor een Oscargenomineerde filmmaker Noah Baumbach gaat over een familie die worstelt met liefde, dood en een giftige wolk.

TitelWhite Noise
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 16 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurNoah Baumbach
CastAdam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Jodie Turner-Smith

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.