Tweede seizoen van Mexicaanse Netflix-serie ‘Who Killed Sara?’ staat nu online

Een gloednieuwe Mexicaanse misdaadserie op Netflix weet hoge ogen te gooien en heeft zich zelfs inmiddels verplaatst naar de plek van #1 best bekeken titel op de streamingdienst! We hebben het hier natuurlijk over de serie ¿Quién Mató a Sara? ofwel in het Engels Who Killed Sara?. Inmiddels is bekend dat de serie, die op 24 maart 2021 uitkwam, razendsnel een tweede seizoen zal krijgen van de streamingdienst. In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Who Killed Sara seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Quién Mató a Sara over?

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Titel: ¿Quién Mató a Sara? / Who Killed Sara?
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: José Ignacio Valenzuela
Cast: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda

Wanneer komt Who Killed Sara seizoen 2 op Netflix België?

Op 29 maart werd door het officiële Twitter-account van Quién Mató a Sara een bericht naar buiten gebracht waarin goed nieuws werd gedeeld: de serie krijgt een tweede seizoen en daar hoeven kijkers niet lang op te wachten. Nog geen twee maanden zelfs: seizoen 2 komt uit op 19 mei 2021!

Natuurlijk helpen we je even met de vertaling van het bericht: “De zoektocht naar wat er met Sara is gebeurd gaat door, maar onderweg ontdekt Alex dat haar zus niet echt was wie ze dacht dat ze was. ‘Who Killed Sara’ keert terug met een tweede seizoen op 19 mei, alleen op Netflix.”

  1. Wanneer komt Who Killed Sara seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 19 mei 2021 is het tweede seizoen van de Mexicaanse misdaadserie Quién Mató a Sara te zien op Netflix.

  2. Waar kun je Who Killed Sara online kijken?

    De serie Quién Mató a Sara is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Quién Mató a Sara vind je hier 🍿

Komt er een Who Killed Sara seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws, want de komst van het derde deel van de Mexicaanse misdaadserie is bevestigd. Lees meer op de pagina over ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Who Killed Sara seizoen 2?

Bekijk hieronder direct de trailer van het tweede seizoen van ¿Quién Mató a Sara?.

Who Killed Sara?: Season 2 | Official Trailer | Netflix