Het Wilde Avontuur (The Call of the Wild) is nu te zien op Disney+

Hou jij wel van een avontuurlijke natuurfilm? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de gloednieuwe film uit 2020 die in het Nederlands bekend staat als Het Wilde Avontuur en in het Engels als The Call of the Wild is nu te bekijken op Disney+ in België. De film is op vrijdag 8 januari 2021 online gezet op de streamingdienst en is nu voor iedereen met een abonnement beschikbaar om te bekijken.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

The Call of the Wild op Disney+ in België

The Call of the Wild valt onder de nieuwe films en series op Disney+ in januari 2021, waarbij ook in week 1 al Eragon (2006) en aflevering 1 & 2 van Marvel Studios: Legends werden toegevoegd. Daarnaast komen deze maand ook de eerste afleveringen van WandaVision en nog veel meer films en series online.

Wanneer komt Het Wilde Avontuur op Disney+?

Vanaf vrijdag 8 januari 2021 is de film The Call of the Wild (in het Nederlands bekend als Het Wilde Avontuur) te bekijken op Disney+ in België.

Waar gaat Het Wilde Avontuur over?

Een sledehond strijd om te overleven in de wilde natuur van Yukon.

Kun je Het Wilde Avontuur gratis online kijken?

Om naar deze film van Disney te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van The Call of the Wild (Het Wilde Avontuur) op Disney+

Gebaseerd op de geliefde roman van Jack London, vertelt Het Wilde Avontuur het levendige verhaal van Buck, een grootmoedige hond, en de man (Harrison Ford) die hij moet leren vertrouwen. Als hij abrupt weggehaald wordt uit zijn luxe leventje in het zonnige Californië, komt hij terecht in de exotische wildernis van de Yukon in Alaska. Als nieuwste hond van een team postbezorgende sledehonden tijdens de turbulente jaren rond 1890 waarin goudzoekers hoogtijdagen vierden, heeft Buck zijn luxe leventje ingewisseld voor een leven van ontbering en overleven. Zijn leven verandert wederom als hij Thornton ontmoet, een eenzame avonturier, en het is voorbestemd dat ze samen het avontuur van hun leven zullen beleven. Ploeterend door een omgeving die zowel meedogenloos als spectaculair is, verandert de reis hun leven diepgaand. Met een unieke mix van intense actie en prachtige animatie, is Het Wilde Avontuur een ongelooflijke ervaring gebracht door realistische, emotionele en authentieke karakters.

Trailer

Details van de film

Titel: The Call of the Wild / Het Wilde Avontuur
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 40 minuten
Categorie: Avontuur, Drama, Familie
Regisseur: Chris Sanders
Schrijvers: Michael Green, Jack London
Cast: Harrison Ford, Omar Sy, Cara Gee
IMDb: 6.8 uit 37.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Disney+