Welcome to Earth op Disney+: natuurdocumentaire van National Geographic met Will Smith als ontdekkingsreiziger

Will Smith schittert in de meest hilarische komedies, de beroemdste sciencefictionfilms en de beste westerns, maar deze superster kan nog veel meer. In Welcome to Earth, een nieuwe Original serie op Disney+ van National Geographic, gaat hij op een bijzondere ontdekkingsreis de hele wereld over en duikt hij de meest adembenemende natuurgebieden in.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

National Geographic-serie ‘Welcome to Earth’ met Will Smith is vanaf 8 december te zien op Disney+

Als je denkt dat elke vierkante centimeter van het aardoppervlak al tot in de puntjes in kaart is gebracht, dan heb je het goed mis. Er is namelijk nog ontzettend veel te ontdekken. Het tijdperk van de avonturiers is dan ook nog lang niet voorbij. Natuurdocumentaires zijn al jaren enorm in trek en nu komt ook Disney+ met een eigen serie.

Welcome to Earth, een Disney+ Original serie van National Geographic, volgt tweevoudig Academy Award® genomineerde Will Smith op een buitengewoon, uniek avontuur rond de wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en haar meest verborgen geheimen te onthullen. Alle afleveringen van de documentaireserie zijn vanaf woensdag 9 december 2021 om 09:00 uur tegelijkertijd exclusief te zien bij het video on demand-platform van The Walt Disney Company. Ga direct naar Welcome to Earth op Disney+.

Welcome to Earth: verhaal, informatie en trailer

In deze zesdelige miniserie wordt Will begeleid door elite ontdekkingsreizigers op een ontzagwekkende reis, waarop hij van dichtbij en persoonlijk kennismaakt met enkele van de spannendste spektakels op aarde – van vulkanen die in stilte brullen tot woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en zwermen dieren met een eigen geest. Deze succesvolle serie combineert adembenemende cinematografie met Wills grenzeloze nieuwsgierigheid en enthousiasme en is een spannende, zintuigprikkelende reis door de meest breinbrekende portalen op aarde.

TitelWelcome to Earth
Jaar2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
CategorieDocumentaire
IMDb7,7 uit 22.000 stemmen
MakersDarren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia
CastWill Smith, Mahmoud Farg

Meer nieuwe films en series op Disney+ in december

Dit is overigens zeker niet de enige titel die de streamingdienst deze maand aan het aanbod toevoegt. Als je kijkt in het overzicht van nieuwe films en series op Disney+ in december 2021, dan zie je dat de nieuwe animatiefilm Encanto vanaf 24 december op het video on demand-platform te zien is. Maar ook de Star Wars-serie The Book of Boba Fett gaat op 29 december van start en Ron’s Gone Wrong komt op 15 december online. Verder verschenen eerder deze maand al de ridderfilm The Last Duel en Het Leven van een Loser op Disney+.

En dan nóg een mooi nieuwtje: als je nog een maandje langer geduld hebt zul je ook de splinternieuwe superheldenfilm Eternals bij Disney+ kunnen bekijken.


Synopsis: Disney+