Netflix deelt ijzingwekkende trailer van mysterieuze misdaadfilm ‘The Woman in the Window’

Opnieuw kiest Netflix ervoor om een Original-film uit te brengen van een bestseller boek: The Woman in the Window van A.J. Finn is dit keer de gelukkige. De streamingdienst heeft naar aanloop van de release op 14 mei 2021 alvast een ijzingwekkende trailer van de mysterieuze misdaadfilm uitgebracht. Scroll verder om deze direct te bekijken!

Verhaal en trailer van The Woman in the Window (serie, 2021)

Anna Fox (Amy Adams) is een agorafobische kinderpsychologe die het perfecte gezin aan de overkant van de straat in de gaten houdt door de ramen van haar New Yorkse huis. Haar leven komt op zijn kop te staan als ze per ongeluk getuige is van een brute misdaad.

Gebaseerd op de aangrijpende bestseller van A.J. Finn, worden schokkende geheimen onthuld en is niets en niemand wat ze lijken in deze spannende psychologische thriller met in de hoofdrollen Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh, en Julianne Moore.

Details van de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Duur: 1 uur en 40 minuten
Cast: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ayaan Ahmed
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen over The Woman in the Window

  1. Vanaf wanneer is The Woman in the Window te zien?

    Vanaf 14 mei 2021 is de nieuwe misdaadfilm The Woman in the Window te zien.

  2. Waar kun je The Woman in the Window online kijken?

    The Woman in the Window is een Netflix Original-serie en is dan ook alleen op deze streamingdienst te zien, dus niet op Amazon Prime Video, Disney of ergens anders.