Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Wonder Woman 1984 online kijken kan. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Wonder Woman 1984 online kijken?

HBO Max: Enkel bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar HBO Max kunt kijken.

Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Wonder Woman 1984 (2020)

Spoel terug naar de jaren ’80 als Wonder Woman’s volgende grote scherm avontuur vindt haar geconfronteerd met twee gloednieuwe vijanden: Max Lord en The Cheetah.

Wonder Woman 1984 - Official Main Trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasie
IMDb: 5.7 uit 75.938 stemmen
Duur: 2 uur en 31 minuten
Regisseur: Patty Jenkins
Schrijvers: Patty Jenkins, Geoff Johns
Cast: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.