Workin’ Moms seizoen 5 is vanaf nu te zien op Netflix

Onze favoriete moeders keren terug met een vijfde seizoen van Workin’ Moms op Netflix! Nederlandse fans zijn nu benieuwd wanneer de cast terugkeert voor het vervolg op de streamingdienst. Gelukkig is inmiddels ook de release datum bekendgemaakt en de serie online geplaatst. Wat weten we over het nieuws, de release datum en de trailer van Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Workin’ Moms over?

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

Titel: Workin’ Moms
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Cast: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi
IMDb: 7.6 uit 11.000 stemmen
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Workin’ Moms op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix België?

  1. Waar kun je de serie Workin’ Moms online kijken?

    Workin’ Moms is enkel en alleen op Netflix te bekijken in België. De serie is dus niet te zien bij Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix?

    Sinds 15 juni 2021 is het vijfde seizoen van de serie Workin’ Moms op Netflix te zien.

→ In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Workin’ Moms hier te vinden 🍿

Komt er een Workin’ Moms seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, de komst van het zesde seizoen van Workin’ Moms is inmiddels bevestigd! Het verhaal is dus gelukkig nog niet ten einde gekomen.

Welke teaser of trailer is er van Workin’ Moms seizoen 5?

Hieronder vind je de trailer van het gloednieuwe vijfde seizoen van Workin’ Moms op Netflix!