Komische serie Workin’ Moms (te zien op Netflix) krijgt ook een seizoen 6

Het verhaal is nog niet klaar, want al voordat Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix verscheen werd duidelijk dat er ook een zesde seizoen van de serie zou worden geproduceerd. Onze favoriete werkende moeders keren dus weer terug op je beeldscherm! Wat weten we over het nieuws, de release datum en de trailer van Workin’ Moms seizoen 6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Workin’ Moms over?

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

Titel: Workin’ Moms
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 6 seizoenen
Genre: Komedie
Maker: Catherine Reitman
Cast: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi, Kat Barrell
IMDb: 7.6 uit 12.000 stemmen
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix

Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 6 op Netflix België?

Goed nieuws, want maker en sterspeler Catherine Reitman (in de rol van Kate Foster) heeft via Instagram laten weten dat de Workin’ Moms terug zal keren voor een zesde seizoen! Het nieuws werd vergezeld door een gezellige zoomfoto van de cast die met hun handen het getal 6 uitbeeldt.

  • Waar kun je de serie Workin' Moms online kijken?

    Workin' Moms is enkel en alleen op Netflix te bekijken in België. De serie is dus niet te zien bij Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt Workin' Moms seizoen 6 op Netflix?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 6 van Workin' Moms op Netflix te zien zal zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit echter in het jaar 2022 gebeuren. We laten het via je mail weten wanneer een release datum bekend is.

→ In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Workin’ Moms hier te vinden 🍿

Komt er een Workin’ Moms seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is de komst van een eventueel zevende seizoen van Workin’ Moms nog niet bevestigd. Zodra we hier meer over weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer plaatsen.

Welke teaser of trailer is er van Workin’ Moms seizoen 6?

Hieronder vind je de trailer van het gloednieuwe vijfde seizoen van Workin’ Moms op Netflix, maar beelden van seizoen 6 zijn helaas nog niet beschikbaar.

Season 5 trailer | Workin' Moms