‘Y: The Last Man’ seizoen 2 op Disney+ | Nieuws, trailer en datum

De razend populaire 60-delige stripboekenreeks Y: The Last Man van DC is verfilmd door Disney+. In de serie zijn alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitgeroeid, op één man en zijn aapje na. Kun je nu al niet wachten op de komst van een tweede deel van de serie? Lees dan verder. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Y: The Last Man seizoen 2 op Disney Plus?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Y: The Last Man over?

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een catastrofale gebeurtenis elk zoogdier met een Y-chromosoom uitroeit, op één man en zijn aapje na. We volgen de overlevenden in deze nieuwe wereld als ze worstelen om te herstellen wat verloren is gegaan en daarmee proberen om iets beters op te bouwen.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 6,6 uit 2.800 stemmen
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Diane Lane, Ben Schnetzer, Ashley Romans, Diana Bang, Juliana Canfield
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Wanneer komt Y: The Last Man seizoen 2 op Disney Plus in België?

Helaas moeten we vaak een paar weken of zelfs maanden wachten tot bekendgemaakt wordt of er een tweede seizoen van een gloednieuwe serie zal worden gemaakt. Aangezien Y: The Last Man pas net begonnen is, is op het moment van schrijven nog niet bekend of er een vervolgseizoen zal komen. Wel laten de gelijknamige 60-delige reeks stripboeken van Brian K. Vaughan en Pia Guerra van DC Comics, waarop de serie gebaseerd is, genoeg ruimte in het verhaal over voor extra afleveringen.

Als we de komst van een tweede seizoen kunnen verwachten zou een realistische schatting op basis van andere releases neerkomen op een datum rond eind 2022 – begin 2023. Hierover is echter nog niets officieel bevestigd.

  1. Waar kun je de serie Y: The Last Man online kijken?

    Y: The Last Man is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Wanneer komt het tweede seizoen van Y: The Last Man naar Disney+?

    De komst van seizoen 2 van Y: The Last Man is nog niet officieel bevestigd, maar bij verlenging zouden we waarschijnlijk rond eind 2022 – begin 2023 nieuwe afleveringen op Disney+ kunnen verwachten. Hierover is echter nog niets officieel bevestigd. We laten het je als eerste weten via je mail zodra er een datum bekend is.

Komt er een Y: The Last Man seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van Y: The Last Man komt, omdat ook de komst van deel 2 nog niet officieel bevestigd is. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Y: The Last Man seizoen 2?

Op het moment van schrijven zijn er nog geen beelden van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt wel alvast opwarmen met de trailer van deel 1 van de spannende post-apocalyptische serie.