Seizoen 2 van ‘You’ is nu te zien op Netflix

Eindelijk, het is Tweede Kerstdag (26 december) 2019 en het tweede seizoen van You is vanaf 09:00 uur Belgische tijd op Netflix België te zien! Kijken en genieten maar!

You seizoen 1 Netflix

Joe Goldberg is de geniale manager van een boekwinkel en ontmoet op een dag schrijfster Beck. Hij wordt direct stapelverliefd op haar en gebruikt social media om alle mogelijke informatie over Beck te verzamelen. Door zo veel mogelijk over haar te weten te komen hoopt Joe bij haar in de smaak te vallen. Zijn liefde voor Beck wordt alleen een obsessie waarin hij alles doet om meer over haar te weten te komen. En daar mag niemand tussen komen, ook niet de beste vriendin van Beck.

Joe wordt gespeeld door Penn Badgley (bekend van hitserie Gossip Girl) en Beck wordt gespeeld door Elizabeth Lail. De rol van beste vriendin van Beck wordt vertolkt door Shay Mitchell (bekend van Pretty Little Liars). De serie wordt door kenners veelal vergeleken met Riverdale, Gossip Girl en Pretty Little Liars.

You seizoen 2 Netflix

*** Pas op: spoilers! ***

You seizoen 1 eindigde met een grote cliffhanger toen Candace de boekwinkel van Joe binnenkwam. Het nieuwe seizoen zal meer met Candace te maken hebben, maar ook Joe zal erin verschijnen. In seizoen 2 gaat hij verhuizen naar Hollywood om een nieuw leven te beginnen. Hij hoopt daar ook zijn nieuwe liefde te vinden. Ten slotte laat Netflix weten dat er dieper in zal worden gegaan in You seizoen 2 op de traumatische jeugd van Joe.

Zal John Stamos weer als Dr. Nicky te zien zijn of zal hij schitteren in afwezigheid? Daar is helaas niet meer over bekend. De schrijvers laten weten dat hij in de gevangenis zit en vecht voor zijn onschuld. Het is volgens hen te vroeg om te zeggen of het personage terugkomt, maar ze willen wel zijn verhaal blijven vertellen.

Wanneer komt You seizoen 2 op Netflix?

Vanaf 26 december 2019 zal het tweede seizoen van You op Netflix België te zien zijn!

Is er al een trailer van het tweede seizoen van You?

Jazeker! Kijk snel en bereid je voor op de terugkomst van Joe!

Netflix aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in België? Klik dan hier! Zoek je alleen het Netflix aanbod? Klik dan hier!