You seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf 26 december 2019 was het tweede deel van You te zien op Netflix België. Kijkers wachten met spanning tot de komst van een derde seizoen, waarvan het inmiddels ook officieel bekend is dat het daadwerkelijk geproduceerd zal worden. Dat liet Netflix via Instagram weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

oh…hello you. You S3 is coming.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Eerder was er al een sterk vermoeden. De acteur die Joe speelt, Penn Badgley, versprak zich namelijk tijdens een interview met Entertainment Weekly:

Penn Badgley: “She doesn’t appear to be the same kind of person. She doesn’t appear to be the same kind of predator. She doesn’t appear to be the same kind of… you know, dare I say, in the third season – oh, god!”

Verslaggever: “Are we going to get a third season?”

Penn Badgley knikt en zegt: “Technically I can’t… I mean, like, unofficially?”

Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van You S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van You over?

Als een mooie jonge vrouw Joe Goldbergs boekwinkel binnenloopt, googelt hij de naam op haar creditcard, Guinevere Black, en ontdekt dat zij de enige is met die naam in New York. Guinevere’s sociale media vertelt hem alles wat hij wil weten, en een toevallige ontmoeting met hem zal haar leven veranderen. Wat begint als interesse mondt al snel uit in een obsessie. Als Guinevere niet voorzichtig is, zal dit eindigen in een gruwelijke situatie voor alle betrokkenen.

Op IMDb wordt de serie You beoordeeld met een 7.7 uit 10.

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix België?

Helaas is het nog niet met zekerheid bekend wanneer het derde seizoen van You op Netflix België zal verschijnen. Momenteel is op basis van de eerste twee seizoenen de beste schatting dat er in januari 2021 een derde deel van de serie komt.

Kom er een You seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien er nog geen bevestiging van het derde seizoen is, kunnen we helaas ook niet melden of er een vierde deel van You zal verschijnen. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina gepubliceerd worden!

Welke teaser of trailer is er van You seizoen 3?

Hieronder kan je genieten van de trailer van het vorige deel: You seizoen 2!

YOU | Trailer #2 [HD] | Netflix