Seizoen 4 van ‘You’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

Het is zover! We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag staan de eerste vijf afleveringen van You seizoen 4 op Netflix. Deze keer noemt Joe Goldberg zichzelf Professor Jonathan Moore, bevindt hij zich in Londen en is hij ongetwijfeld weer net zo creepy als altijd.

Eerste vijf afleveringen van ‘You’ seizoen 4 nu te zien

Het vierde seizoen van You is opgedeeld in twee delen van ieder vijf afleveringen en vandaag, op donderdag 9 februari, is het eerste deel verschenen. Dit betekent dat we nog vijf afleveringen tegoed hebben, die over precies een maand verschijnen. Seizoen 4B wordt door Netflix namelijk op vrijdag 9 maart live gezet. Dit levert het onderstaande uitzendschema op.

AfleveringTitelReleasedatumNederlandse tijd
1“Joe Takes a Holiday”9 februari 202309:00 uur
2“Portrait of the Artist”9 februari 202309:00 uur
3“Eat the Rich”9 februari 202309:00 uur
4“Hampsie”9 februari 202309:00 uur
5“The Fox and the Hound”9 februari 202309:00 uur
6NNB9 maart 202309:00 uur
7NNB9 maart 202309:00 uur
8NNB9 maart 202309:00 uur
9NNB9 maart 202309:00 uur
10NNB9 maart 202309:00 uur

Waar gaat ‘You’ seizoen 4 over?

Het laatste seizoen van You ligt waarschijnlijk nog vers in je geheugen. Love is gesneuveld en Joe’s oude leven is in vlammen opgegaan, waarop hij gevlucht is naar Londen. Hier heeft hij een nieuwe identiteit aangenomen; hij gaat nu door het leven als Professor Jonathan Moore. Plotseling vindt hij zichzelf echter in een hele nieuwe situatie, namelijk die van onwillige detective. Er blijkt nóg een moordenaar in de Engelse hoofdstad rond te lopen—en die heeft het gemunt op Joe’s nieuwe vriendengroep.

Het vierde seizoen heeft een overwegend nieuwe cast, maar natuurlijk zien we Penn Badgley wel weer terug als Joe Goldberg en is Tati Gabrielle opnieuw Marienne. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de vijf nieuwe afleveringen.

Meer informatie over ‘You’

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

TitelYou
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,7 uit 250.000 stemmen
MakersGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.