Vanaf vandaag op Netflix: het tweede deel van ‘You’ seizoen 4

Precies een maand geleden werden we verblijd met vijf splinternieuwe afleveringen van You. Nu is het eindelijk zover en is ook de rest van het seizoen te bingewatchen. Netflix heeft namelijk op donderdag 9 maart de laatste vijf afleveringen van seizoen 4 live gezet. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste vijf afleveringen.

Dit kunnen we verwachten van ‘You’ seizoen 4B

In de eerste vijf afleveringen van seizoen 4 zagen we natuurlijk hoe Joe Goldberg naar Londen vertrok om daar als Professor Jonathan Moore aan de slag te gaan op de universiteit. Al snel vond hij zichzelf terug in een wel heel benarde positie; deze keer was híj degene die achtervolgd werd door een meedogenloze moordenaar van wie de identiteit niet duidelijk was. Gelukkig loste het mysterie zich aan het einde van het eerste deel op: Rhys bleek de Eat the Rich Killer te zijn. Maar wat gaat er dan in het tweede deel gebeuren?

De trailer toont onder meer een heftige confrontatie tussen Joe en Rhys en ook iets anders verrassends: een comeback van Love (Victoria Pedretti). Aan het einde van seizoen 3 zagen we haar nog sterven, maar nu zit ze toch ineens weer voor de neus van Joe. Is ze toch nog in leven of is dit een hersenspinsel van Joe? Op deze vraag krijgen we sowieso antwoord in seizoen 4B. Hieronder bekijk je alvast wat meer beelden, de vijf afleveringen zijn nú te streamen op Netflix.

Komt er nog een vijfde seizoen van ‘You’?

We kunnen ons best voorstellen dat je de laatste vijf afleveringen na één of twee avonden bingewatchen gezien hebt. Dan rest nog een hele belangrijke vraag: is het hierna helemaal klaar of komt er nog een nieuw seizoen? Helaas is dat op dit moment nog niet helemaal duidelijk, al lijkt de kans wel groot dat we over een tijdje naar een vijfde seizoen zitten te kijken.

Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft in de podcast Happy Sad Confused namelijk aangegeven dat de show waarschijnlijk nog maar één seizoen zal tellen, ondanks dat hij een zesjarig contract heeft getekend en er dus wellicht nog wel twee seizoenen in het vat zitten. “Niemand wil de show uitmelken,” geeft hij als reden. Dit betekent wel dat er als het goed is dus nog zeker één seizoen gemaakt gaat worden. Wordt vervolgd!

Meer informatie over ‘You’

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

TitelYou
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,7 uit 250.000 stemmen
MakersGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.