Netflix lanceert seizoen 2 van hitserie ‘Young Royals’

De streamingdienst zelf omschrijft de romantische dramaserie Young Royals als een mix tussen Gossip Girl en The Crown, maar wij gooien graag ook nog even Élite en de Scandinavische serie The Restaurant in de vergelijking. Na een goed ontvangen eerste deel, was lang de vraag of er ook een vervolgseizoen van de serie zou komen. Inmiddels kun je sinds 1 november 2022 genieten van Young Royals seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Young Royals over?

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek
Taal: Zweeds
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 45 minuten per stuk
IMDb: 8,6 uit 21.000 stemmen
Cast: Nikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Young Royals seizoen 2 op Netflix in België?

Goed nieuws voor liefhebbers van de Zweedse serie, want Young Royals is officieel vernieuwd met een tweede seizoen! Via Twitter heeft Netflix de verlenging bekendgemaakt. Later bleek dat de streamingdienst de nieuwe afleveringen op 1 november 2022 online zette.

→ Vergelijkbare series met Young Royals vind je hier 🍿

Komt er een Young Royals seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er na het tweede seizoen ook een derde deel van Young Royals zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Young Royals seizoen 2?

Hieronder check je direct de trailer van het vervolgseizoen van Young Royals om alvast in de stemming te komen.