Nieuw op Netflix vandaag: tweede seizoen van ‘Young Wallander’

In de tweede set afleveringen van de misdaadserie Young Wallander duikt Kurt in een nieuwe opzienbarende zaak. De release datum is inmiddels bekendgemaakt en gedeeld samen met de eerste beelden van het vervolgseizoen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix in België?

In de teaser van seizoen 2 werd goed nieuws gedeeld: de release datum van deze afleveringen is bekendgemaakt! Vanaf 17 februari 2022 kun je op Netflix wereldwijd, dus ook in België, genieten van het tweede deel van Young Wallander.

Waar gaat het verhaal van Young Wallander over?

Kurt Wallander, een man die woont in het hedendaagse Zweden, is stuurloos en onzeker over zijn toekomst na zijn vertrek bij de politie. Wanneer een nieuwe hoofdinspecteur, Samuel Osei, de leiding op zich neemt, doet zich een kans voor om zich weer aan te sluiten bij de Major Crimes Unit. Wallander accepteert het aanbod en wordt belast met wat een eenvoudige zaak lijkt: een hit-and-run buiten een nachtclub.

Wanneer het slachtoffer echter in verband wordt gebracht met een beruchte moordzaak die Frida Rask acht jaar geleden behandelde, vermoedt Wallander al snel dat er meer aan de hand is met dit incident dan je op het eerste gezicht zou denken. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, weigert hij zich terug te trekken – zelfs wanneer het onderzoek hem leidt naar de deur van degenen die zijn carrière in een hartslag kunnen beëindigen.

TitelYoung Wallander
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Mystery
IMDb6,8 uit 8.000 stemmen
MakerBen Harris
CastAdam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane, Ellise Chappell, Sara Seyed, Yasen Atour, Astrid Fox-Sahan, Charles Mnene
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Young Wallander seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Young Wallender zal worden gemaakt door Netflix. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Young Wallander seizoen 2?

Er is nog geen officiële trailer gedeeld van het tweede seizoen, maar je kunt de teaser wel alvast hieronder bekijken.


Synopsis: Netflix