Zesde seizoen van Outlander begint in maart 2022, maar in België…

In de Verenigde Staten is vannacht bekendgemaakt dat Outlander seizoen 6 in première zal gaan op 6 maart 2022. Bij de release van vorige seizoenen moesten we in België exact een jaar langer wachten tot de nieuwe afleveringen op Netflix kwamen. Zal dat dit keer weer het geval zijn?

Seizoen 6 van Outlander gaat op 6 maart 2022 in première

Voor Amerikaanse fans van de romantische dramaserie Outlander is het aftellen begonnen. Vannacht heeft het televisienetwerk STARZ namelijk bekendgemaakt dat het fonkelnieuwe zesde seizoen van start zal gaan op 6 maart 2022.

Release datum van seizoen 6 van de romantische dramaserie ‘Outlander’ in België is nog niet bekend

Een release datum in België hebben we op het moment van schrijven nog niet. Bij ons zijn eerdere seizoenen van de serie op het moment van schrijven op Netflix te bekijken, maar elk van deze delen verscheen steeds een stuk later online in België dan in de Verenigde Staten. Of S6 weer een hele tijd op zich zal laten wachten? Dat weten we op dit moment nog niet. We houden je op de hoogte van de geplande release datum via ons overzicht van Outlander seizoen 6 op Netflix in België.

Het nieuwe seizoen zal 8 afleveringen lang zijn met een extra lange eerste episode. Aangezien seizoen 6 met 8 afleveringen relatief kort is, wordt het zevende seizoen van de romantische dramaserie extra lang.

Eerste beelden zijn al te zien

Op zaterdag 9 oktober 2021 verschenen de eerste beelden van Outlander seizoen 6 in een heerlijke trailer op het YouTube-kanaal van STARZ. Je kunt ze hieronder direct bekijken.

Outlander | Season 6 Official Teaser | STARZ