Zweedse serie ‘Young Royals’ krijgt volgend jaar seizoen 2 van Netflix

Deze zomer verscheen een nieuw Scandinavisch als Netflix Original op de streamingdienst: Young Royals. We hebben een paar maanden moeten wachten voor nieuws omtrent verlenging, maar gezien de goede kijkcijfers en uitstekende beoordelingen (8,6 op IMDb!) kon het bijna niet anders dan dat er een tweede seizoen zou komen. Goed nieuws, want het is nu definitief. De cast zal in 2022 terugkeren voor nieuwe afleveringen!

Young Royals krijgt seizoen 2 van Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van de Zweedse serie, want Young Royals is officieel vernieuwd met een tweede seizoen! Via Twitter heeft Netflix de verlenging bekendgemaakt in een video met de cast van de Zweedse Original-serie.

Tweede seizoen van Young Royals komt in 2022 naar Netflix

Bij de bekendmaking werd ook direct een (behoorlijk breed) tijdframe voor de release gegeven. Volgens de streamingdienst zullen de nieuwe afleveringen in 2022 online verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend, maar natuurlijk zullen we het direct vermelden op de pagina over Young Royals seizoen 2 op Netflix wanneer we meer te weten komen.

Plot, informatie en trailer van de Zweedse serie

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek, Romantische dramaserie
Taal: Zweeds
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 45 minuten per stuk
IMDb: 8,6 uit 21.000 stemmen
Cast: Nikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
Kijken: Bekijk direct op Netflix