Er komt geen seizoen 5 van de hitserie Atypical op Netflix

Helaas hebben we slecht nieuws voor liefhebbers van de populaire komedie/dramaserie Atypical die aan het wachten zijn op de release van een vijfde deel. Na vier seizoenen is het namelijk gedaan met de serie, die door Netflix gecanceld is. Dat wisten we al ver voordat het vierde deel van de serie in première ging op de streamingdienst in juli 2021. Lees hieronder wat we weten over Atypical seizoen 5 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Atypical over?

Atypical is een coming of age-verhaal dat Sam (gespeeld door Keir Gilchrist) volgt, een 19-jarige op het autismespectrum, terwijl hij op zoek is naar liefde en onafhankelijkheid. Terwijl Sam op zijn grappige en emotionele reis van zelfontdekking is, moet de rest van zijn familie worstelen met veranderingen in hun eigen leven, terwijl ze allemaal worstelen met het voortdurende centrale thema van de serie: wat betekent het echt om normaal te zijn?

Soort: Serie
Jaar: 2017-2021
IMDb: 8.3 uit 65.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama
Maker: Robia Rashid
Cast: Graham Rogers, Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Komt er een Atypical seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen vijfde seizoen van Atypical verschijnen op Netflix of een andere streamingdienst. De streamingdienst heeft namelijk besloten de serie na vier seizoenen tot een einde te brengen. Vaak wordt zo’n keuze gemaakt na een afweging tussen de productiekosten en kijkcijfers.

→ Vergelijkbare series met Atypical vind je hier 🍿