Disney Plus app in België

Disney+ is live in België! Met de komst van deze nieuwe en magische streamingdienst zijn kijkers benieuwd of het ook mogelijk is om via een Disney Plus app in België naar al je favoriete films en series te kijken. In dit artikel vind je de beschikbare apps om naar het complete Disney+ aanbod in België te kijken. Ook vind je via de rode knop hieronder de deal met 15% korting bij Disney+, zodat je direct aan de slag kunt met het kijken van je favoriete films en series!

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 15% korting om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Disney+ app in België om films en series te kijken

Als je graag via een app naar alle films en series op Disney+ wilt kijken, is stap 1 het bestellen van een abonnement bij de streamingdienst. Met de jaardeal van Disney+ in België kan dit met maar liefst 15% korting, waardoor je effectief 2 maanden per jaar gratis aan het streamen bent.

Daarna is het gebruikelijk om naar de Google Play Store (Android) of de App Store (Apple) te gaan om je app te downloaden, maar er zijn meer opties voor andere apparaten. Daarover vind je hieronder meer informatie over de beschikbaarheid van een applicatie per apparaat.

Apparaten met een app voor Disney Plus in België

Benieuwd welke apparaten allemaal een beschikbare app hebben voor Disney+ in België? Hieronder zijn ze door de streamingdienst op een rijtje gezet. Heb je dus één van de volgende apparaten? Ga dan naar de bijbehorende app store of download de applicatie gratis online om via je apparaat naar alle films en series op Disney+ te kijken.

Verschillende download van de applicatie per apparaat

Zoals eerder aangegeven, verschilt het op welk platform de app te downloaden is en op welke versie van je apparaat hij beschikbaar is. Zo moet je een relatief nieuw besturingssysteem geïnstalleerd hebben en wordt op oude modellen van bijvoorbeeld Samsung televisies geen app aangeboden. Hierover vind je meer informatie op de officiële Disney+ website.

Mediaplayers als beste optie wanneer de app ontbreekt

Heeft jouw televisie of ander apparaat geen beschikbare app voor Disney+? Dan is de beste optie om een Apple TV of Chromecast aan te schaffen. Daarmee is het namelijk heel eenvoudig om een film of serie vanaf Disney+ op een ander apparaat (zoals laptop, tablet of mobiel) draadloos op je televisie af te spelen.

Alle films en series op deze nieuwe streamingdienst

Benieuwd welke films en series je allemaal kunt kijken op Disney+ in België? De magische streamingdienst zal een waanzinnig aanbod van mooie titels bevatten. Het volledige aanbod van Disney+ in België vind je op Streamwijzer. Dit aanbod wordt dagelijks bijgewerkt om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases op je favoriete video on demand-platform.

Ook vind je bijvoorbeeld uitgebreide informatie over de prijs van Disney+ in België en het laatste nieuws over films en series op Disney+.