Over ons

Streamwijzer is opgericht op 1 januari 2019 met als doel om het aanbod van streamingdiensten te vergelijken en lezers te informeren over nieuwe films en series op de streamingdiensten in België. De website is onderdeel van Banli Media B.V.

Wat doen wij?

Op Streamwijzer vind je het laatste nieuws over de beste films en series op streamingdiensten in België, waaronder Netflix, Disney+, Apple TV+ en Amazon Prime Video.

Contact

Heb je een vraag voor de Streamwijzer redactie? Twijfel niet om ons een bericht te sturen op e-mailadres [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op Streamwijzer of een andere website van Banli Media B.V.? Neem ook dan met het bovenstaande contactformulier contact met ons op of mail naar redactie[at]streamwijzer.be.

Streamwijzer België & Streaming Guider

Onze Nederlandse fans kunnen voor meer informatie over films, series en streamingdiensten terecht bij Streamwijzer Nederland. Engelstalige liefhebbers worden via Streaming Guider van nieuws over de film- en seriewereld op het gebied van streaming voorzien.