Disclaimer

Alle content die wordt gedeeld door streamwijzer.be op pagina’s, in artikelen en op alle andere mogelijke locaties is met zorg en aandacht samengesteld door middel van de informatie die beschikbaar was op het moment van schrijven. Na verloop van tijd kan het mogelijk zijn dat de informatie door aanpassingen bij streamingdiensten, film- en seriedistributeurs en andere partijen onvolledig, verouderd en/of onjuist wordt.

Wanneer dit wordt opgemerkt door bezoekers van de website, kan altijd melding worden gemaakt bij Banli Media B.V. (Streamwijzer) door contact op te nemen met de redactie (e-mailadres: redactie[at]streamwijzer.be). De redactie zal zich vervolgens inspannen om de informatie zo volledig, up-to-date en correct mogelijk te maken.

Banli Media B.V. en alle partijen waarmee in het verleden, het heden of de toekomst wordt samengewerkt zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met, het gebruik van de website en gelieerde applicaties of media outlets.

Daarnaast willen we er betreffende content over VPN-verbindingen op wijzen dat het gebruik van een VPN om films en series te streamen in België niet illegaal is, maar dat toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst in strijd kan zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Banli Media B.V. en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.